MasterSense I/P aandrijving met touchscreen interface

MasterSense I/P met touchscreen

Veelzijdige pomp aandrijving voor nauwkeurige vloeistoftoevoer. Snel en eenvoudig te programmeren via het touchscreen. Tot 50 programma’s kunnen worden opgeslagen en opgeroepen. 0,0006 tot 19 l/min.

Advies/Prijsaanvraag

Gebruikt u een slangenpomp voor meerdere toepassingen, die u steeds opnieuw moet instellen? Bewaar tot wel 50 protocollen op de MasterSense aandrijving en beveilig deze met een wachtwoord. Start de MasterSense via het touchscreen of remote op afstand. Mede hierom is de aandrijving geschikt voor productie. De kalibratie van de slang is eenvoudig met het kalibratieprogramma op de aandrijving en verhoogt de nauwkeurigheid.

De MasterSense heeft dezelfde betrouwbare prestaties als alle Masterflex slangenpompen en blijft vernieuwend met firmware updates.

Kenmerken

  • 5 inch touchscreen interface te bedienen met handschoenen aan
  • Continu modus en dispenseren op volume of tijd met batch control en interval
  • Bedieningsmogelijkheden: manueel, remote, Ethernet/IP en Profibus
  • Opslag voor maximaal 50 protocollen
  • Beveiliging op 3 niveau’s
  • Optimale kalibratie met kalibratieprogramma voor hoge nauwkeurigheid
  • Anti-drip en versneld of vertraagd pompen (speed ramp) bij volumedispensie
  • Firmware updates via WiFi

Gebruiksvriendelijk voor productie

Het 3-level beveiligingssysteem van de MasterSense pomp zorgt ervoor dat belangrijke instellingen van de aandrijving niet direct gewijzigd kunnen worden. Zo kan bijvoorbeeld de process engineer een protocol wijzigen en kan de operator de pomp starten en stoppen. De beveiliging is in te stellen met gebruikersnaam en wachtwoord.

Het kalibratieprogramma van de MasterSense pomp maakt het kalibreren van de slang eenvoudig. Een kalibratie binnen de optimale parameters, aangegeven in het programma, verhoogt de nauwkeurigheid tijdens het gebruik.

Nauwkeurig dispenseren

Het dispenseren op volume wordt nauwkeuriger met de speed ramp en de anti-drip functie. De speed ramp laat de pomp langzamer verpompen naarmate het eindvolume in zicht is. Het lagere debiet zorgt ervoor dat de nauwkeurigheid van het gewenste volume wordt vergroot.

De anti-drip functie voorkomt nadruppelen van de vloeistof. De pomp draait aan het einde van de dispensie iets terug waardoor de vloeistof terug in de slang wordt gezogen.

Artikelnummers

77421-00

MasterSense I/P met Ethernet/IP

0,1-650 rpm (0,0006-19 l/min)

77421-02

MasterSense I/P met Profibus

0,1-650 rpm (0,0006-19 l/min)